Милиони хора по света използват всеки ден Chrome. Безплатен уеб браузър на компанията Google. Софтуерът

...
Милиони хора по света използват всеки ден Chrome. Безплатен уеб браузър на компанията Google. Софтуерът
Коментари Харесай

Пет добавки за Chrome, които ще ти улеснят живота

Милиони хора по света употребяват всеки ден Chrome. 

Безплатен уеб браузър на компанията Google. Софтуерът е основан посредством продукта с отворен код Chromium и дава опция за гледане на уебстраници като thumbnails („ тъмбнейли “, дребни изображения).

Според Гугъл браузърът е основан, за " да направи работата в интернет по-бърза, по-лесна и по-безопасна, с най-малък дизайн, който не се натрапва ".

Каналът във Vbox7.com  „ Ctrl Alt Del ” представя 5 добавки за Chrome, които ще ви улеснят.

Ето и кои са те:

Be Limitless

 

Be Limitless събира информация за вашите действия онлайн и ви дава доклад за това какъв брой време сте " изгубили " на избрани уеб сайтове, както и оферти за това, което можете да извършите, с цел да подобрите продуктивността си.

Juicy Drops

Обичате да гледате картинки? Просто отворете нов tab и Juicy Drops.Ще запълни празното пространство с красива фотография от Инстаграм. Снимката се сменя на няколко секунди. Можете да изберете какви фотоси да се демонстрират на база вашите желания.

Random Wikipedia Tab

 

Увеличете общата си просвета със инцидентна страница от Wikipediа всякога когато отворите нов tab.

AnimatedTabs

Позволява да превърнете своя отегчителен нов tab в раздел за развлечение. С animatedTabs ще се появи нов страховит GIF във всеки нов раздел. Можете да персонализирате надписите на изображението и даже да споделите тази находка с приятелите си посредством обществените медии.

Taco

 

Получете достъп до всичките си задания от голям брой принадлежности за ръководство на дилемите, всичко на едно място, като употребявате Taco. Тaco ще групиравашите задания от Asana, Basecamp, GitHub, Gmail, OmniFocus, Trello, Zendesk и 40+ други платформи на едно място в новия tab, който отворите. / vesti.bg

 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР